Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Popkult

Popkult er quizspillet for alle os nørder, der ved mere om, hvad helten i Metal Gear Solid hedder,end hvem der invaderede Ungarn i 1956. Kom først til Hollywood, og du flytter, når dine venner ikke kan svare rigtigt på dine spørgsmål om popkulturens mange facetter.

» Læs om Popkult

Village

Village handler om livet over flere generationer i en landsby. Hver spiller bestyrer en slægtsgård og sender gårdens beboere ud i verden, hvor de kan gøre sig karriere som håndværkere, i byrådet eller i kirken, eller de bliver hjemme på gården og arbejder hårdt hele deres liv. Efter et langt liv bliver de mindet i landsbykrøniken.

» Læs om Village

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk