Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Via Appia

Alle veje fører til Rom – og i Via Appia er det din opgave at konstruere Roms længste hærvej til Syditalien. Der er ikke tale om et krigs-spil, men et knivskarpt spil om at få penge og sten til at arbejde sammen på din vej til sejren.

» Læs om Via Appia

Saint Petersburg

Sankt Petersborg står over for sin grundlæggelse. Du skal hyre arbejder og adelsfolk, så du kan opføre de prægtigste bygninger. Men din økonomi er anstrengt, så det er hele tiden en kamp om at få rublerne til at række længst muligt.

» Læs om Saint Petersburg

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk