Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Attila

Attilas hunner driver vandaler, gotere og andre germanske folkeslag ind i Romerriget. De fordrevne folkeslag kæmper indbyrdes om de rige romerske provinser i de fire århundreder, Attila udspiller sig over.

» Læs om Attila

Space beans

Rummets uendelige bønnemarker ligger klar til at blive høstet i Space beans, og kunsten er selvfølgelig at blive den spiller, der høster flest bønner. Space Beans er et hurtigt filler-spil, der er nemt at lære.

» Læs om Space beans

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorier



Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk