Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Dragi

I Dragi skal de små drager lære at spy ild ligesom de store drager. De øver sig i at puste til en svævende ildkugle, og samle brandvarme dragefrugter op. Et hyggeligt spil med en sjov vulkan der både kan spilles og leges med.

» Læs om Dragi

Sooner or later

Hvornår fandt en bestemt begivenhed sted? I årstalquizzen Sooner or later gælder det om at gætte årstal, eller rettere, at vurdere, om en modspillers svar er før eller efter det korrekte årstal.

» Læs om Sooner or later

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk