Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Once Upon a Time 2nd edition

Alle elsker et godt eventyr, og I Once Upon a Time er det netop eventyr, man skal fortælle. Spillerne hugger fortællerrollen fra hinanden, og forsøger at tilpasse eventyret, så det passer med lige netop det afslutningskort, de sidder med.

» Læs om Once Upon a Time 2nd edition

The Hobbit

Et nemt familiespil om Bilbo og dværgenes rejse ud for at tilbageerobre de skatte som dragen Smaug sover på i Det Ensomme Bjerg. Et familiespil i den nemme ende af skalaen.

» Læs om The Hobbit

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk