Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Dragi

I Dragi skal de små drager lære at spy ild ligesom de store drager. De øver sig i at puste til en svævende ildkugle, og samle brandvarme dragefrugter op. Et hyggeligt spil med en sjov vulkan der både kan spilles og leges med.

» Læs om Dragi

Alien Frontiers: Factions

Dine forsøg på at kolonisere planeten Maxwell går godt – så godt, endda, at forskellige faktioner fra din hjemplanet er begyndt at interessere sig for den nye planet. Men ikke alle spiller med åbne kort, og nogle har en hemmelig agenda…

» Læs om Alien Frontiers: Factions

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk