Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Yatzy

Yatzy er det danske navn for Yahtzee, der er en klassikker af et terningespil, som har overlevet i over 50 år, fra den første udgivelse i 1956 – og med god grund. Spillet fylder lidt, er let at lære, og indeholder masser af gambling og sandsynlighedsberegning.

» Læs om Yatzy

Lords of Scotland

Den skotske krone står tom og landets stormænd kæmper om at få klanernes støtte, og dermed sikre sig kongemagten. I dette kort-baserede spil udkæmper man en række småslag, der afgør, hvem der til sidst kan kalde sig Skotlands konge.

» Læs om Lords of Scotland

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk