Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Memoir '44: Winter Wars

Ardenneroffensiven var den sidste tyske offensiv på Vestfronten. I Winter Wars-udvidelsen har du mulighed for at udkæmpe de mange kampe, der fandt sted i december 1944 og januar 1945.

» Læs om Memoir '44: Winter Wars

Duckomenta Art

I Duckomenta Art gælder det om at stable den bedste kunstudstilling på benene. Du samler kunst fra Antikken og frem til i dag, og dyster i fire runder om at skrabe flest point sammen.

» Læs om Duckomenta Art

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk