Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Dragon Dice

Nu skal der rulles terninger, mange terninger. I Dragon Dice udkæmper hære af terninger drabelige slag, hvor målet er at erobre de terræner, hvor slagene udkæmpes. Hver spiller medbringer en unik hær bestående af de terninger, han har udvalgt sig.

» Læs om Dragon Dice

Ludo

Ludo er en sand brætspilsklassiker, som de fleste kender – og mange hader. Spillet kræver meget held, hvilket er en fordel for børnene, som har en reel chance for at slå de voksne.

» Læs om Ludo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk