Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Flash Point: Fire Rescue

I Flash Point: Fire Rescue påtager spillerne sig rollerne som brandfolk. Der er gået ild i et hus, hvori der er et antal personer, der skal reddes ud, inden huset styrter sammen. Spillerne er nødt til at koordinere deres indsats, idet branden hele tiden udvikler sig, og huset kommer tættere og tættere på, at styrte samnmen.

» Læs om Flash Point: Fire Rescue

Coco Loco

Ved hjælp af abekatapulter skal du slynge kokosnødder af sted, så du bliver den første, der får samlet seks bægere i en pyramide. Men kokosnødderne hopper og danser, så det er sværere, end det lyder.

» Læs om Coco Loco

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk