Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Just One

Sammen har I ét ord, der skal gættes. Men du må kun skrive ét ord som ledetråd. Det lyder umiddelbart meget let, men det er det ikke.

» Læs om Just One

Dominant Species

Vi er tilbage i urtiden. Mens en ny istid nærmer sig med hastige skridt, kæmper en række arter, ikke bare om overlevelse, men om at være den, der skal dominere verden for eftertiden. Hvem uddør, og hvem bliver den dyreklasse, der dominerer, når det engang bliver tøvejr?

» Læs om Dominant Species

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk