Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Quarriors! Quest of the Qladiator

Quarriors! Quest of the Qladiator er tredje udvidelse til terningespillet Quarriors. I æsken finder du 40 nye terninger og 24 nye kort. Så fat dine terninger, og deltag i Qladiator-kampene, som Quarrius Maximus Epicus har indkaldt til.

» Læs om Quarriors! Quest of the Qladiator

Shoppingspil

Hvem er bedst til at komme hjem med fyldte indkøbstasker? Det dystes der om i Shoppingspil, der er rettet mod de allermindste.

» Læs om Shoppingspil

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk