Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Kroket

Vi kender kroket som gentlemansporten fra haven, der spilles bedst med mobbende tilråb til de andre spilleres manglende evne – til at få kuglen gennem buerne. Så fat din kølle, og kom med … så skal der spilles kroket!

» Læs om Kroket

Descent

Descent er for mellem 2 og 5 spillere, hvor én tager rollen som den onde Overlord, mens resten spiller ærketypiske fantasyhelte, der med sværd og trolddom skal nedkæmpe det onde

» Læs om Descent

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk