Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Tigris & Eufrat

Riger opstår, og riger forgår. Du skal i det frugtbare land mellem floderne Eufrat og Tigris i kamp med andre dynastier forsøge at få dine riger til at blomstre. Tigris & Eufrat er et ekstremt veldesignet spil, hvor spændingen er intakt indtil allersidste træk.

» Læs om Tigris & Eufrat

Wings Around the Globe Rally

Hvem kommer først jorden rundt: Dusty, Ripslinger, El Chupacabra eller Ishani? Det spørgsmåll besvares i dette bevingede kapløbsspil.

» Læs om Wings Around the Globe Rally

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk