Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Dominion: Dark Ages

Død og ødelæggelse præger den fjerde større udvidelse til Dominon, Dark Ages. Tiderne er grumme, og dit tidligere så stolte rige ligger i ruiner. Men der er stadig ting at glæde sig over. For eksempel, at tingene er endnu værre hos naboerne.

» Læs om Dominion: Dark Ages

Afrikas Stjerne

Ja, det her er jo en klassiker. Spillet er fra 1951 og er en af de få brætspil successer fra Finland. Du starter i Cairo eller Tangier og leder kontinentet igennem efter den store sagnomspundne diamant “Afrikas Stjerne”.

» Læs om Afrikas Stjerne

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk